Onorarii

Sistemul de onorarii va fi convenit impreuna cu clientii, fiind unul flexibil, adaptat posibilitatilor acestora, dupa analizarea si diagnosticarea problemelor suspuse atentiei cabinetului de avocatura.

Onorariul convenit poate fi de tip fix, mixt ( o suma fixa intr-un cuantum mai redus in avans si un bonus de succes achitabil la solutionarea favorabila a dosarului ) si/sau perceput sub forma unui abonament lunar.

Pentru societatile comerciale / institutiile / autoritatile publice care solicita consiliere juridica permanenta, datorita sitituatiilor de ordin juridic ce apar in mod constant in cadrul activitatilor curente, cabinetul de avocat recomanda oferta de tip abonament lunar, incheiat pentru o anumita perioada de timp. Avantajul incontestabil al acestei forme de remunerare este constituit de suma fixa care va fi achitata indiferent de complexitatea / numarul sau miza dosarelor / situatiilor care necesita consiliere juridica si care apar in decursul perioadei convenite anticipat. In plus, cuantumul onorariului de tip abonament va include si taxele / contributiile datorate statului in mod normal de catre angajator fata de orice obligatie salariala, platibile in aceasta varianta direct de catre cabinetul de avocat.

© 2011 Cabinet Avocat Gabriel Ionitaby www.efficientsolutions.ro